Om Mathias

Ok, så du er interesseret i at vide mere om hvem jeg er? Så er du kommet til den rigtige side.

Her får du 15 facts om mig, som du ikke finder andre steder på internettet:

  1. Født i det herrens år 1984.

  2. Har en bachelor i Medievidenskab og Organisatorisk Kommunikation fra Syddansk Universitet og en kandidat i Digital Design og Kommunikation fra IT-Universitet i København.

  3. Det tog mig 6 år at færdiggøre min kandidat, da jeg havde væsentlig mere fokus på at drive min virksomhed.

  4. Stod bag omfattende outdoor-kampagner for bl.a. telefonselskabet Telefono og rejsebureauet Thisen Rejser i en alder af 10 år. Der var ikke én indbygger i min Lego-by som ikke k

  5. Er inkarneret AB-fan (Akademisk Boldklub) siden barnsben, og min første egentlige hjemmeside blev derfor en AB-fanside, hvis udseende og funktionalitet i høj grad var præget af min nysgerrighed for forskellige webteknologier.

    Ligegyldig bonusinfo om min første hjemmeside: Første version var lavet i Microsoft Publisher, bestod udlukkende af billeder, og tog derfor en halv aften at hente ned via et 56k modem). 2. version blev kreeret i et Corel-program som mindede om en forløber for Dreamweaver, og gjorde stor brug af frames. 3. version var bygget i Flash (uden brug af actionscript), og var et helvede at opdatere!

  6. Min første betalende kunde var min nabo, som på daværende tidspunkt drev et diskotek i København. Jeg lavede en fin hjemmeside til ham, men fik aldrig selv set diskoteket indefra, da jeg endnu ikke var fyldt 18, og derfor ikke kunne komme ind.

  7. Jeg forsøgte engang at udgive en tilbudsavis med tilbud fra en

Prøver lige noget